TERJEMAHAN AL-QURAN

QURAN TRANSLATION

sToRy Of My LiFe..

How my life goes.. People don't know the process n the flow. People always intend to misjudge me. I just don't understand why.. This is one of the ultimate reasons for me to share this blog with those who really need to get to know me better and would like to see the different view of life. All I have here is just to express what I could, from my experiences and things, people that I love. Looks rather simple, but trust me, it is very tough!! Venture down my words and nurture the good once out and save the undesired once, probably for a second opinion. Enjoy your readings!! CHIEF MAFIA

~ i LiKe ~

MY IKRAM JOURNEY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

BLIAW IN MY LIFE~

Daisypath Friendship tickers

~ LEAVE UR TRACE ~

I'D LIKE 2 WELCOME EVERYONE 2 MY PAGE!! DO LEAVE UR TRACES HERE~ LUV U LOTS!!

16.8.11

GOLDEN CHURN

PENGUMUMAN!!!

Sila amik perhatian ye~

Kpd sume insan2 yg cekal n tabah n bsungguh2 dlm usaha menerima tempahan kuih raye sempena Hari Raya Aidilfitri yg bakal menjelang ni, pastikan tempahan anda itu bebas dpd ingredients yg HARAM ye~

Ye la, if korg main letak je, kang tak berkat usaha murni korg. Ape tah lg duit yg korg dpt hasil titik peluh bergelut dgn tepung, berdansa dgn marjerin n bersilat dgn papan canai tu, tak mendapat redha Allah. =='

Pe yg org melalut niii?? Ni haa.. Baru dpt 1 cter dpd KOSMO online yg butter GOLDEN CHURN tak halal.. Tp mmg dah lama dah dgr isu ni. Cuma nye, xde kata putus yg sah. So kali ni mmg SAH yg butter golden churn ni tak halal~ ^_^

~ini sekadar gmbo hiasan.. xde kne ngen dgn penulis ye~
So lps ni, cari le butter jenama lain. Golden Churn ni sbnr nye mahal kot.. Pas ni cari le Buttercup ke [ehhh.. mcm name powerpuff girls lak], Daisy ke, Planta ke.. Hehehe..

Pe2 hal pon, slmt mbuat kuih raye sambil2. Yg pntg bulan Ramadhan yg penuh barakah ini dimanfaatkan dgn beribadat kpd NYA.

Jom dptkan redha Allah!!

CHIEF

2 comments:

  1. ooo inilah dia planta yg haram tu ye.. sudah dikenal pasti identitinya.haha.. nsb baik x pernah guna pn and mcm x pernah jmpa pn ada jgk..hehe.. ok,pas ni wat kuih raya guna je jenama planta.. thanks 4 the info! :)

    ReplyDelete
  2. U R MOST WELCOME DEAR.. ACTLY, BUTTER NI SJK ZAMAN DULU LG ADA DH.. SBB NYE, TTG BUTTER NI MAK KAK DAH PERNAH BTAU DH.. HMM~ TP KAK NI BIASE LE, IF MENDE MAHAL SKIT, JGN HARAP LE NK BELI NYE.. MUAHAHA~ BAZIR JE.. HAHAHA.. ALHAMDULILLAH~ MUJO LE..

    ReplyDelete

WHAT DO U HAVE TO SAY?? ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HAPPY ME

D Sweet Moments Slideshow: Shazzy’s trip from Pulau Penang, Pinang, Malaysia to 9 cities , Kuala Lumpur, Kedah, Georgetown, Batu Ferringhi, Shah Alam, Ipoh, Sungai Petani and Butterworth was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

MY HAPPINESS

MY JOURNEY 4 KNOWLEDGE

EXTENDED GRATITUDE TO AMIN@AWE & KHAIRI NAIRFAN@UDIN FOR SHARING A FEW PHOTOS HERE.. (",)

MY MEMORIEZ

COURTESY OF NURUL AMIN@AWE