TERJEMAHAN AL-QURAN

QURAN TRANSLATION

sToRy Of My LiFe..

How my life goes.. People don't know the process n the flow. People always intend to misjudge me. I just don't understand why.. This is one of the ultimate reasons for me to share this blog with those who really need to get to know me better and would like to see the different view of life. All I have here is just to express what I could, from my experiences and things, people that I love. Looks rather simple, but trust me, it is very tough!! Venture down my words and nurture the good once out and save the undesired once, probably for a second opinion. Enjoy your readings!! CHIEF MAFIA

~ i LiKe ~

MY IKRAM JOURNEY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

BLIAW IN MY LIFE~

Daisypath Friendship tickers

~ LEAVE UR TRACE ~

I'D LIKE 2 WELCOME EVERYONE 2 MY PAGE!! DO LEAVE UR TRACES HERE~ LUV U LOTS!!

17.8.09

THE HAPPY NEWS

Aha.. Demi nak tulis ttg post kali ni, org gagahkan jua dapatkan laptop yg leh on9. Huhuhu.. Ni, org ada sgt the very happy news of a lifetime ni.. Yippeee..

Sbnrnye, ri yg org post the posting b4, org dah tau skit dah citer ni. Cume do tgu confirmation dpd tuan pny badan je. Hehehe.. Niway, ada sorg kwn org ni, dia YM2 dgn org ri tu.. Pastu dia ckp nak chup org utk bulan 11 nnt. Ms dia ckp cmtu, org dah dpt rase kan dah npe dia nak maen chup2 org lak.. Hahaha..

Tnyata, sangkaan org x meleset sm skali [Tuu diaaa... Gn tatabahasa BM pure kot.. Geli aty tol la..] Dia nak BERTUNANG!! Yahoo!! Suke suke suke!! Dia kata, melalui pbncangan dia n bakal tunangan nye, nk wat masa ri jadi tunangan nye.. Smwhere mid November. So, org pon kre2 la, tarikh nk exam, submit FYP sume2. Ok, leh sempat..

Tapi dia kata, pe2 pon dia akan inform skali lg. Dia ckp, jgn kecoh2 lg, sbb xconfirm pe2 lg.. org reassure kan dia yg citer ni xakan jadi sensasi slagi dia x sensasikan sndri.. Huhuhu... Org sgt3 suke!!

Then org pon ttgu2 la hari dia dirisik.. 16.8.09... Ptg nye, dia masg kat org.. Dia ckp dorang dah ada kata sepakat.. Dah set date utk majlis bertunang tuu.. Waaaa... Org bertambah sgt suke kot.. Yippppeee!! The official date of her engagement will be on the 10th of October 2009.. Org sgt la suke!!!

Org berbangga sgt dgn kwn org yg sorg ni.. My best friend is finally getting engaged!! Weehooo.. I am really overwhelmed n am very3 happy for both my friends. Insya'Allah, u 2 will lead a happy life ahead.

SAL --> Ma, aku suke sgt2 bl dpt tau briter ni.. Kwn baek aku ni akhrnye ada org dah nk jaga2kan dia.. Huhuhu.. [Kne wat ayt poyo skit.. If x, xmasyuk le..] Haa.. Ko dah di sunting tu.. Jgn nak ushar2 org lain lak ek.. [Dgn ini, uda dah d chup dgn huzai.. Jgn main mata dgn org lain.. Wakaka - Ada knl itu ayt??]

HUZAI --> Xde pe lg org nk ckp kat ko.. Ko jg my bestpren leklok ye Mr. Char Koay Teow!! Huhuhu.. CKT 5 bungkus yaa..

SALIANA & HUZAIFAH --> Org sentiase doakan kebahagiaan kalian dunia & akhirat. Semoga perlayaran korg akan sentiasa damai wpon d pukol ombak Tsunami. TAHNIAH!!! Gong Xi Nimen!! Congrats to u 2!!

P/S: Xsabarnye nak tunggu 10 October 2009 ni.. Org suke!!

CHIEF

6 comments:

  1. mek, makasih ya..doakan kami k...mmmuahhh..
    hope to see u around on that day!

    ReplyDelete
  2. INSYA'ALLAH.. AKU AKN CUBE SDAYA UPAYA SUH LECT AKU CANCEL CLASS.. WAWAWA.. AKU SUKE!!

    ReplyDelete
  3. HUHUHU.... Terharunya aku dgr ayat skema ko kat atas ni..hihihi
    ap2 pun thanks cos sudi menggagahkan diri tulis ttg berita baik ni..hihi
    thanks gak tau cos ko la org pertama yang excited ttg ktorg nk bertunang ni, jgn lupa dtg k =)
    one more thing,nama yg ko bg kat aku tu x best langsung la... n maybe title tu akan ditukar x lm lg..hihi klu ada rezeki lah..hihihi
    anyway THANKS A LOT SHAZZ DE MAFIA...

    ReplyDelete
  4. sape kata yg lain x hepi..cuma x reti nk wat coretan..so org xtau..yela..aku bkn jenis yg jiwang mcm shazzy..hehe

    ReplyDelete
  5. hehe...saya pun happy..gatai sggh!

    ReplyDelete
  6. HAHAHA.. LAX2, JGN GADOH2.. NI ORG TULIS TTG DIRI ORG LA, PNDPT ORG, PNDGN ORG.. PE DAA..

    HUZAI--> BKN ORG JE HAPPY SGT2, TP SUME GANG MAFIA TURUT RASE KE'HAPPY'AN YG XTHINGGA NI.. SUKE3!! KMAS N IRMA SIAP DOK EXCITED KAT YM KOT.. LAWAK TOL..

    K.MAS--> ORG PHM TAHAP KE'X RETI NK WAT CORETAN'AN KMAS TU.. HUHUHU.. KMAS CORET DLM BENTUK YG XDE SAPE NMPK.. DR ATY YG IKHLAS.. TOL X KMAS?? HUHUHU...

    MAMA--> AKU XLEH NK KATE PE DAH... KO MMG CMTU.. DAH KNL DAH KOT.. TU LA, BLAJO LG DR KMAS.. (OOOOPSSS... TB2 KMAS LAK YG KENA.. WAKAKAKA!!)

    ReplyDelete

WHAT DO U HAVE TO SAY?? ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HAPPY ME

D Sweet Moments Slideshow: Shazzy’s trip from Pulau Penang, Pinang, Malaysia to 9 cities , Kuala Lumpur, Kedah, Georgetown, Batu Ferringhi, Shah Alam, Ipoh, Sungai Petani and Butterworth was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

MY HAPPINESS

MY JOURNEY 4 KNOWLEDGE

EXTENDED GRATITUDE TO AMIN@AWE & KHAIRI NAIRFAN@UDIN FOR SHARING A FEW PHOTOS HERE.. (",)

MY MEMORIEZ

COURTESY OF NURUL AMIN@AWE