TERJEMAHAN AL-QURAN

QURAN TRANSLATION

sToRy Of My LiFe..

How my life goes.. People don't know the process n the flow. People always intend to misjudge me. I just don't understand why.. This is one of the ultimate reasons for me to share this blog with those who really need to get to know me better and would like to see the different view of life. All I have here is just to express what I could, from my experiences and things, people that I love. Looks rather simple, but trust me, it is very tough!! Venture down my words and nurture the good once out and save the undesired once, probably for a second opinion. Enjoy your readings!! CHIEF MAFIA

~ i LiKe ~

MY IKRAM JOURNEY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

BLIAW IN MY LIFE~

Daisypath Friendship tickers

~ LEAVE UR TRACE ~

I'D LIKE 2 WELCOME EVERYONE 2 MY PAGE!! DO LEAVE UR TRACES HERE~ LUV U LOTS!!

7.5.09

X-MEN ORIGIN : WOLVERINE

Hello!!

Tengahari semalam org YM dengan Faris. Saje je la sembang2 kosong. Pastu skali dia cakap dia nak p tengok wayang sebelah malamnye.. Org pon tanye le nak p tengok citer pe..?? Dia cakap nak tengok citer Wolverine. Org pon terus le cakap nak ikut. Selambe je wat keputusan. Tak tanya pon kat Ba n Mak lagi.. Hahaha...

Pastu Faris cakap Acik nak p beli tiket wayang dah. Dia suh org btau Acik.. Pe lagi, org trus call Acik. Org cakap la, org nak ikut n minta Acik tolong belikan tiket. Acik cakap no hal!! Heheheh..

Lepas je dah confirm beli tiket, org trus msg Zaki. Wawawa.. Saje je nak wat dia jeles.. Mmg terserlah kejelesan dia.. Lawak!! Sampai paksa org lik Shah Alam sbb dia nak ajak org p tengok wayang dgn dia.. Paling lawak!!

So, seperti yang dijanjikan kol 8.15pm org sampai kat bawah flats dorg. Bila pandang ke tingkap umah dorg, ada le sorg ni tengah dok bersiap-siap.. Tapi nye, org rase Tuan la kot.. Wah!! Kalah org bersiap kot!!

Kol 8.25pm ktorg pun bertolak p JJ Perda. Org tak tau le lak JJ Perda ada cinema. Ye la, selama org p shopping sana, xdele pernah terserempak dengan cinema tu.. Wawawa.. Masa nak masuk cinema, jumpa lak pengiring PSK8 ktorg, Cik Lin.. N d gang.. Huhuhu.. P tengok wayang gak..

Masa masuk wayang tu, ktorg dah tmasuk salah pintu. Kebetulan lak, masa ktorg masuk tu dah ada org lain dok row tu. So kne le merempuh halangan. So org amik keputusan utk masuk pintu 1 lagi. Huhuhu.. Org masuk ikut pintu 1 lg n dok sebelah Tuan. Sebelum wayang mula, org warning kat Tuan siap2. Kalo ada peristiwa terkejut dalam citer tu, peluk org yang belah kiri dia, Faris. Jangan dok peluk belah kanan. Mampos wat wayang lain lak nanti!! Hahahaha..

So 8.45pm sharp, d story begins.. Uish.. Mmg mantap la citer tuu... Giler best!! Dah le org ni mmg peminat giler Wolverine mmg sejak azali lagi. Uish!! Paling best la X-Men ni.. Ingat kan filem aksi sepenuhnye.. Rupenye ada unsur2 komedi gak!! Memang seronok la..

Lepas lebey kurang 2jam, citer tu pon habis la. Keluar je dari cinema tu, org memang dah tak tahan dah.. Cari washroom, tp kat tingkat tu rosak lak.. Dah kene p yang ground floor pny. Lepas tu, baru la lega. Then ktorg pon redah le mencari jalan balik. Dah le salah exit, kene lak patah lik amik lif untuk ke basement. Penat wo!! Macam p kem kembara lak.. Wawawa... Tak pernah kot org experience kua "shopping" malam2 cmtu.. Shopping complex pon dah tutup time tu.. Uish.. Agak seram gak le..

Niway, I had such a wonderful time with Acik, Faris n Tuan!! N org syorkan kat sume org.. P la tengok citer X-Men Origin : Wolverine tu... Paling best!! Trust me!! (^_~)

CHIEF

No comments:

Post a Comment

WHAT DO U HAVE TO SAY?? ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HAPPY ME

D Sweet Moments Slideshow: Shazzy’s trip from Pulau Penang, Pinang, Malaysia to 9 cities , Kuala Lumpur, Kedah, Georgetown, Batu Ferringhi, Shah Alam, Ipoh, Sungai Petani and Butterworth was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

MY HAPPINESS

MY JOURNEY 4 KNOWLEDGE

EXTENDED GRATITUDE TO AMIN@AWE & KHAIRI NAIRFAN@UDIN FOR SHARING A FEW PHOTOS HERE.. (",)

MY MEMORIEZ

COURTESY OF NURUL AMIN@AWE